Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Sen anmälan till kurser och program hösten 2020

Det finns platser kvar på några av våra program och kurser som startar i september. Dessa är öppnade för sen anmälan den 15 juli. Välkommen med din ansökan.

Du som vill anmäla dig till en kurs eller ett program, och missade den ordinarie ansökningsperioden i mars-april, kan göra en sen anmälan på www.antagning.se.

Mer information om kurser som är öppna för sen anmälan

Sök och håll sedan utkik i den epost som du angav när du gjorde din ansökan! 

Den som inte anses behörig kommer att kunna se det på ”Mina sidor”.

Hur görs en sen anmälan?

Du kan efter den 15 juli göra en sen anmälan på antagning.se till de program, kurser och kurser inom program som har en välj-knapp, den indikerar vilka som fortfarande är öppna.

Vid sen anmälan hamnar du per automatik på reservlistan även om det redan nu finns plats på kursen. För vissa kurser finns det mycket goda chanser att bli antagen till kursstart även om det står att du är reserv.

Mer information om våra kurser finns på Canvas, skriv in kurskod i sökfältet så kommer du till våra öppna sidor.

Reservplacering

Vi antar reserver i strikt turordning, vilket betyder att ingen går förbi dig i kön genom att komma på introduktionsmötet eller följa undervisningen vid kursstart.

Mer information finns på utbildning.gu.se.

Mejl i din skräppost

Viktig e-post från Göteborgs universitet har fastnat i skräppostfilter. Kolla din skräppostmapp så att du inte missar välkomstbrev och information från din utbildning! Läs mer

Viktigt inför terminsstart

Länk till sidan med information om viktiga datum med mera.

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2020-07-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?