Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Liberal Arts alumner

Var har de som tagit examen från Liberal Arts tagit vägen och vad har de valt för yrken?

Här kommer det att publiceras och länkas till alumnporträtt och artiklar om våra alumner.

Klassen som gick ut 2014

Karin Sjöberg läste efter sin examen kursen Kvalificerad arbetspraktik för humanister på Göteborgs universitet. Sin praktik gjorde Karin på Weyler förlag, vilket gav henne kontakter och erfarenheter att kunna söka sig vidare. Karin arbetar idag som förlagsredaktör på En bok för alla i Stockholm.

Christa Lundberg fortsatte sin akademiska bana utomlands - via Université de Lyon II i Frankrike och Warburg Institute i London fick hon ett stipendium vid University of California Los Angeles. Christa har framförallt studerat latin och historia efter Liberal Arts.

Klassen som gick ut 2015

Jonatan Palmblad fortsatte, som flera andra Liberal Artsstudenter, att studera på Göteborgs universitet och masterprogrammet Kritiska studier. Jonatan har genom bland annat studier i humanekologi nischat sig som miljöhumanist och hoppas kunna fortsätta som doktorand.

Kontaktinformation

Andreas Ott

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6, plan 5

Telefon:
031- 786 65 53

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2017-03-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?