Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Entreprenörsgruppen

Vid institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori finns en entreprenörsgrupp. Gruppen är öppen för alla lärare, forskare och doktorander vid institutionen. Även studenter är välkomna.

Målsättningar

Gruppens övergripande målsättningar är att gemensamt diskutera, utveckla och informera om entreprenörskap vid institutionen, exempelvis genom att stimulera till samverkan med andra delar av universitetet, myndigheter, samhälle och näringsliv – samt inspirera till eget företagande i form av kunskapsföretag.

Gruppens bildande och målsättningar följer av institutionens forsknings- och utbildningsstrategiska plan som bland annat uttrycker att institutionen skall

  • sträva mot att utveckla goda relationer och samarbeten med myndigheter, samhälle och näringsliv. 
  • arbeta för att utöka och stärka sin samverkan gentemot andra akademiska institutioner, fakulteter, myndigheter, samhälle och näringsliv.
  • verka för att doktorander tidigt i sin utbildning utvecklar förmågan att identifiera många olika karriärmöjligheter på basis av sina kunskaper och färdigheter, och utvecklar förmågan att själv skapa resurser för att ta tillvara dessa möjligheter.

Länkar

 

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2016-04-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?