Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Monica Havström

Kommunikatör

Monica Havström
Kommunikatör
monica.havstrom@gu.se
031-786 3042
0766-183042

Rumsnummer: C519
Postadress: Box 200, 40530 Göteborg
Besöksadress: Renströmsgatan 6 , 41255 Göteborg


Avdelningen för verksamhetsstöd vid Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori (Mer information)
Box 200
405 30 Göteborg
www.flov.gu.se
flov@flov.gu.se
Besöksadress: Renströmsgatan 6 , 412 55 Göteborg

Om Monica Havström

Kommunikatör på institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori (FLoV). Jag jobbar med extern och intern kommunikation, bland annat är jag ansvarig webbredaktör för våra sidor på universitetets externa webb, Studentportalen samt Medarbetarportalen. Jag producerar nyhets- och informationsmaterial, ansvarar för institutionens Facebook-sida, bistår journalister med information om vår forskning och stöttar ledningen i kommunikationsfrågor.

Tidigare var jag fakultetskommunikatör på Humanisten och Sahlgrenska akademin samt informatör på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Har arbetat som journalist sedan 1985, bland annat på Hallandsposten och Göteborgs-Posten. Frilansade under många år med grafisk formgivning som specialisering.

Har utbildning i journalistik, u-landskunskap och har även läst universitetskurser i idéhistoria, pedagogik och spanska.

Välkommen att höra av dig om du har frågor om institutionen och våra forskare!

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2018-01-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?