OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Rekommendationer om covid-19 (corona) och vart du vänder dig för mer information

Nyhet: 2020-03-06

Göteborgs universitets rekommendationer om covid-19 (corona) uppdateras fortlöpande och publiceras på medarbetarportalen. Här finns också länkar till mer information för chefer, medarbetare och studenter. Rekommendationer om coronaviruset

Från 28 februari är rekommendationen att student eller medarbetare som vistats i riskområde ska studera eller arbeta hemifrån i två veckor efter hemkomst, efter överenskommelse med kursansvarig eller chef.

Göteborgs universitet avråder också studenter och medarbetare från resor till riskområden.

Om du har frågor

• Studenter: Vid frågor, kontakta kursansvarig. För VFU inom VGR eller annan vårdgivare gäller Göteborgs universitets rekommendationer.
    FAQ för studenter.
  • Medarbetare: Vid frågor, kontakta närmaste chef. För arbete inom VGR eller annan vårdgivare hänvisas till information från arbetsgivaren.
    FAQ för medarbetare.

Information om covid-19 (corona)

Aktuell information för allmänheten:

Om du misstänker att du är smittad

Om du de senaste 14 dagarna träffat någon som har covid-19, eller själv vistats i riskområde, samt har feber, hosta eller andningsbesvär, ring telefonnummer 1177 för information om hur du ska agera. Om du mår bra behöver du inte kontakta vården, även om du har varit i ett område där personer har blivit sjuka av coronaviruset.

TEXT: KOMMUNIKATION / GÖTEBORGS UNIVERSITET

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se