Moraliska frågor om AI och djur på TEDx talk i Göteborg

Nyhet: 2019-02-15

Dorna Behdadi, doktorand i praktisk filosofi, utmanar oss med moraliska frågor om AI och djur på måndagens ”TEDx talk” i Göteborg.

Vid årets föredragsevent TEDx Göteborg den 18 februari kommer en rad talare att föreläsa kring temat "Störande Status Quo".

”Have you ever reflected on the moral questions about artificial intelligence (AI) and non-human animals? If non-humans can be morally responsible for their actions? Or if animals other than humans even can be moral agents? After hearing Dorna Behdadi's talk, you sure will.”

Föredragen hålls på engelska. Evenemanget kostar pengar och arrangeras inte av Göteborgs universitet. För mer information om Dornas föredrag se TEDx Göteborg.