Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ledig anställning: Professor i lingvistik

Nyhet: 2018-12-21

Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori vid humanistiska fakulteten, Göteborgs universitet söker nu en professor i lingvistik.

Anställningen är tillsvidare med en omfattning på 100 procent.

Läs mer om anställningen och gör din ansökan här.

Sista ansökningsdag: 2019-01-07

Vi söker en internationellt ledande forskare inom något av områdena fonetik, sociolingvistik, psykolingvistik, semantik eller pragmatik som faller in under det övergripande temat språklig interaktion. Innehavaren av anställningen förväntas söka externa forskningsmedel och tillsammans med kollegorna i ämnet utveckla och bygga upp en forskningsverksamhet av högsta internationella nivå vid institutionen.

Tyngdpunkten i anställningen avser forskning inom ämnesområdet för anställningen, handledning av doktorander och utveckling av forskarutbildningen i lingvistik, samt undervisning inom utbildning på grund-, avancerad och forskarnivå. Undervisningen bedrivs i första hand på svenska.

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-03-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?