Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Slutkonferens för forskningsprogrammet Representation och verklighet

Konferens

Forskningsprogrammet Representation och verklighet avslutas nu efter sju års arbete med en konferens i Göteborg. Alla intresserade är välkomna till panelsamtalet som sammanfattar arbetet och där inbjudna experter diskuterar forskningsresultaten.

Panelsamtalet äger rum den 7 februari klockan 9.30 på Gothia Towers i Göteborg. Slutkonferensen börjar direkt efter samtalet och pågår till söndag den 9 februari.

Se länk nedan till konferensprogrammet.

Det stora humanistiska forskningsprogrammet Representation och verklighet sprider nytt ljus över hur vår kunskap om människans medvetandet har utvecklats från antiken till i dag. Den 7 februari presenteras och diskuteras forskningsresultaten på Gothia Towers i Göteborg.

Nitton forskare har under sju år studerat hur Aristoteles teorier om människans perception och kognition vidareutvecklades under medeltiden och fram till våra dagar. Nu avslutar de samarbetet med en slutrapport och konferens. Då presenteras också en nyutkommen rapport om programmets forskningsresultat.

Projektet leds av Christina Thomsen Thörnqvist, professor i latin på institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori, GU.

Om du är intresserad av att delta, kontakta, senast den 3 februari, Christina Thomsen Thörnqvist: christina.thornqvist@gu.se.

Datum & tid: 2020-02-07 kl 09:30 till 2020-02-09 kl 13:30

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori

Plats: Gothia Towers konferenscenter

Evenemangslänk: Läs mer om Slutkonferens för forskningsprogrammet Representation och verklighet

Kontaktperson: Christina Thomsen Thörnqvist

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?