Föreläsning: Rejecting Retributivism: Free Will, Punishment, and Criminal Justice

Föreläsning

Gästföreläsning av Gregg D. Caruso: Rejecting Retributivism: Free Will, Punishment, and Criminal Justice.

Välkommen!

Neurolaw är ett växande tvärvetenskapligt forskningsfält som undersöker vilka effekter som nya upptäckter inom neurovetenskapen har på lagar och regelverk.

Samma dag hålls denna relaterade föreläsning:
10.15: Gerben Meynen: Neurolaw and Forensic Psychiatry. Även den hålls på Olof Wijksgatan 6.

Mer info finns på den engelska versionen av denna kalenderpost.

Välkommen!

Föreläsare: Gregg D. Caruso, USA, är professor i filosofi. Gregg D. Caruso is Professor of Philosophy at SUNY Corning, Honorary Professor of Philosophy at Macquarie University in Sydney, Australia, and Visiting Researcher at the University of Aberdeen School of Law in Scotland.

Datum: 2019-09-19

Tid: 13:15

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori