INSTÄLLD: Brännpunkt språk: Från 17-åring i Tegucigalpa till rättstolk och simultantolk i svensk domstol

Föreläsning

Brännpunkt språk är en föreläsningsserie med arbetsmarknadsanknytning som arrangeras inom ramen för Internationella språkprogrammet vid institutionen för språk och litteraturer. Gästföreläsningarna riktar sig främst till Internationella språkprogrammets studenter men är öppna för alla intresserade.

FÖRELÄSNINGEN ÄR INSTÄLLD

Från 17-åriga Inger i Tegucigalpa till rättstolken och simultantolken Inger i svensk domstol

Föreläsningen handlar om min väg till tolkyrket, om yrkesstolthet och min stora tillfredsställelse med mitt jobb som tolk i engelska och spanska.

Föreläsare: Inger Pettersson, rättstolk/auktoriserad translator

Datum: 2019-02-20

Kategorier: Samverkan, Språk, Humaniora

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer