LGRP Reading Group Meeting

Högre seminarium

Läsgruppsmöte arrangerat av forskare vid Lund-Gothenburg Responsibility Project.

Forskare vid Lund-Gothenburg Responsibility Project (som forskar kring frågor som är relaterade till moraliskt ansvar) har en läsgrupp tillsammans med filosof-kollegor och studenter där de diskuterar artiklar och ämnen som är relevanta för deras forskning. Läsgruppen träffas normalt varannan vecka.

Ämnet för denna veckas träff är Randolph Clarkes bok "Libertarian Accounts of Free Will" Kapitel 7-8 (Freedom of Decisions and Agent Causation).

Kontakta Robert J. Hartman om du är intresserad av att vara med. Notera att seminariet hålls på engelska.

Datum: 2018-04-23

Kategorier: Humaniora, Forskning