Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Docentföreläsning: Vem kan man lita på?

  [2019-10-17] I dessa tider av uttalade postsanningar, vem i hela världen kan man lita på? Vad sker i gränslandet mellan ideologi och vetenskap? Torsdagen den 31 oktober håller Johan Söderberg docentföreläsning om sina vetenskapsstudier. Välkommen!

 • Money: What Is It? How Should It Function?

  [2019-10-09] Forskargruppen i finansiell etik ordnar en konferens om digitala pengar i Groningen (NL), 1-2 november.

 • Act Sustainable - Programmet ute nu!

  [2019-10-07] Den 4-9 november går hållbarhetsveckan av stapeln, och nu är det späckade programmet ute! Studenter och personal på Göteborgs universitet och Chalmers får bland annat chansen att workshoppa, inovations-jamma, tävla, vinna och mycket mer. Allt för att inspirera, engagera och öka vår kunskap om hållbar utveckling.

 • Om åldrande och medborgarforskning på Bokmässan

  [2019-09-26] På årets bokmässa i Göteborg kan du höra Bengt Brülde prata om åldrande och sin nya bok samt träffa Dick Kasperowski som berättar om medborgarforskning.

 • Filosofisk avhandling: "Vissa straff saknar moraliskt berättigande"

  [2019-09-19] Kan någon förtjäna att straffas om vi saknar fri vilja? I en ny filosofisk avhandling argumenteras för att delar av rättssystemet saknar moraliskt berättigande.

Fler nyheter

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2019-03-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://flov.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2019-10-21