Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Filosofer hjälper regeringen med riktlinjer för intensivvård

  [2020-03-26] Forskare i praktisk filosofi vid Göteborgs universitet hjälper just nu Socialstyrelsen med att formulera nya riktlinjer för prioritering och ransonering av sjukvårdsresurser om det skulle komma att behövas på grund av den pågående pandemin av Covid-19. Christian Munthe och Erik Malmqvist bidrar på flera sätt med sina expertkunskaper i folkhälsoetik och sjukvårdsetik.

 • Invigningen av Humanisten skjuts upp

  [2020-03-26] Med anledning av det nya coronaviruset skjuts invigningen av nya Humanisten upp. Förhoppningen är att den officiella invigningen av Humanistiska fakultetens nya byggnad ska kunna ske till hösten.

 • Konserveringspodden om kultuarv med Jonathan Westin

  [2020-03-26] I Konserveringspoddens avsnitt ¿Vad mer kan vi lära oss om kulturarvet¿ berättar CDH:s forskningskoordinator Jonathan Westin om sitt arbete med att visualisera kulturarvsmiljöer.

 • Rekommendationer om covid-19 (corona) och vart du vänder dig för mer information

  [2020-03-04] Göteborgs universitets rekommendationer om covid-19 (corona) uppdateras fortlöpande och publiceras på medarbetarportalen. Här finns också länkar till mer information för chefer, medarbetare och studenter.

 • Skapade utställning om kandidatprogrammet Liberal Arts

  [2020-02-27] Vernissage INSTÄLLD: Frida Jensen läser sista terminen på kandidatprogrammet Liberal Arts. Under de tre studieåren har hon ofta fått frågor av personer i sin omgivning: Vad fan är Liberal Arts och Har det inte med konst att göra. Nu får alla som undrar chansen att se och uppleva svaren. Frida har som praktikarbete gjort en utställning som flörtar med missuppfattningen att det är en konstutbildning.

Fler nyheter

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2019-03-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://flov.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2020-03-30