Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Docentföreläsning: Vem kan man lita på?

  [2019-10-17] I dessa tider av uttalade postsanningar, vem i hela världen kan man lita på? Vad sker i gränslandet mellan ideologi och vetenskap? Torsdagen den 31 oktober håller Johan Söderberg docentföreläsning om sina vetenskapsstudier. Välkommen!

 • Money: What Is It? How Should It Function?

  [2019-10-09] Forskargruppen i finansiell etik ordnar en konferens om digitala pengar i Groningen (NL), 1-2 november.

 • Act Sustainable - Programmet ute nu!

  [2019-10-07] Den 4-9 november går hållbarhetsveckan av stapeln, och nu är det späckade programmet ute! Studenter och personal på Göteborgs universitet och Chalmers får bland annat chansen att workshoppa, inovations-jamma, tävla, vinna och mycket mer. Allt för att inspirera, engagera och öka vår kunskap om hållbar utveckling.

 • Om åldrande och medborgarforskning på Bokmässan

  [2019-09-26] På årets bokmässa i Göteborg kan du höra Bengt Brülde prata om åldrande och sin nya bok samt träffa Dick Kasperowski som berättar om medborgarforskning.

 • Filosofisk avhandling: "Vissa straff saknar moraliskt berättigande"

  [2019-09-19] Kan någon förtjäna att straffas om vi saknar fri vilja? I en ny filosofisk avhandling argumenteras för att delar av rättssystemet saknar moraliskt berättigande.

Fler nyheter

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2019-03-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?