Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Nya rutiner för studenter på FLoV

  [2020-01-15] Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori har infört nya rutiner som berör alla våra studenter. Vi har ingen studentexpedition och heller inga särskilda tider för tentamensutlämning. Istället vänder du dig direkt till den administratör som ansvarar för just din utbildning.

 • Jonsereds herrgård goes AI på Göteborg Film Festival

  [2020-01-09] Dorna Behdadi vid Göteborgs universitet, Chalmers Olle Häggström och författaren Sam Ghazi diskuterar AI och det mänskliga på Filmisk salong under årets Göteborg Film Festival.

 • Centrum för digital humaniora startar föreläsningsserie om AI

  [2020-01-09] Under våren 2020 kommer CDH att ge åtta föreläsningar som på något sätt anknyter till artificiell intelligens. Syftet är främst att lyfta den AI-forskning som bedrivs vid Humanistiska fakulteten, men några externa gäster har också bjudits in. Först ut är Andreas Ekström, årets talare 2019, som kommer att tala om digitaliseringens utmaningar: "Sju sätt att äga världen" den 15 januari.

 • Förlåtelse som gåva - bra för båda parter

  [2019-12-19] För många människor är julhelgerna en tid för gåvor, generositet och välgörenhet. Har du tänkt på att förlåtelse kan vara en gåva? Det är dessutom en gåva som är välgörande för båda parter, för såväl den som förlåter som den som blir förlåten.

 • Nu flyttar institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori

  [2019-12-06] Välkommen till FLoV som numera finns på plan 5 i nybyggda Humanisten!

Fler nyheter

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2019-03-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?