Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Uppdragsutbildning

Användbar kunskap – Akademisk kvalitet

Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori (FLOV) vid Göteborgs universitet erbjuder kompetensutveckling och vidareutbildningar till företag och såväl privata som statliga organisationer och myndigheter. Vi erbjuder enstaka föreläsningar, endagsutbildningar, föreläsningsserier, samt hela kurser av mer traditionell universitetskaraktär. Våra utbildningar håller hög akademisk kvalitet och är utvecklade av disputerade lärare med lång erfarenhet av praktisk utbildningsverksamhet. I fokus för vår verksamhet är att våra utbildningar utifrån solid forskning ska ge konkreta praktiska kunskaper som är användbara i många olika sammanhang. Vi har sedan många år tillbaka mycket goda erfarenheter av uppdragsutbildningar och bland annat haft Utbildningsdepartementet, Myndigheten för skolutveckling och ett antal kommuner i Sverige som kunder. De kurser vi presenterar på denna hemsida utgör färdiga utbildningspaket, men vi kan även utveckla nya kurser som motsvarar dina specifika önskemål. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss!

Filip Radovic, fil. dr, studierektor och koordinator för Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteoris uppdragsutbildningar.

Kontaktinformation

Uppdragsutbildning

Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori, Box 200

Besöksadress:
Olof Wijksgatan 6

Telefon:
031-786 5953

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2014-10-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?