Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SG FLoV

Studentgruppen FLoV (SG FLoV) arrangeras av Göta Studentkår och riktar sig i första hand till studenter som läser på institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori, men andra studenter är givetvis också välkomna. De som driver SG FLoV är också studenter vid institutionen. SG FLoVs mål är att ge dig som student möjlighet till en studiesocial miljö, att anordna forum för diskussion studenter emellan, kanske anordna en fest samt att vara kårens kontaktorgan gentemot institutionen.

Varje vecka anordnas följande evenemang: FORM som är ett diskussionsforum där studenter diskuterar ett på förhand valt tema och där fokus ligger på argumentationsträning. MATERIA som är ett föreläsningstillfälle där en student själv presenterar sin B-C uppsats/uppsatsidé under ca 15-30 minuter för andra studenter. Studenten ges möjlighet till föreläsningsträning, feedback samt hjälp på vägen med sitt skrivande. Ibland anordnas även GEIST, en filmvisning med teman relaterade till FLoV, och som har en efterföljande diskussion.

FORM, MATERIA eller GEIST arrangeras varje torsdag kl. 17:15 i sal T307 på FLoV. Detta är kostnadsfritt och vi bjuder på fika. Håll utkik efter planscher på väggarna som talar om vilket tema det är som gäller för veckan, eller kom förbi en torsdagkväll. Du kan även höra av dig både med frågor eller förslag på diskussionsteman för FORM, filmtips till GEIST, eller om du vill föreläsa om din uppsats/uppsatsidé till SG FLoVs ordförande Gabriel Nyberg på sgflov[at]gmail.com. Du kan även följa oss på Facebook (Studentgruppen FLoV).

Sidansvarig: Monica Havström|Sidan uppdaterades: 2016-09-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?