Fröfest

Hållbar utveckling

Välkommen till fröfest!

I samarbete med Institutionen för Litteratur, Idéhistoria och Religion bjuder Humanisten Students for Sustainability (HuSS) in till fröfest. Ta med dig frön, sticklingar och/eller krukor att dela med dig av, utbyt odlingstips, och ta med dig några nya små liv hem!

Vi bjuder på liten vegansk buffé och förfriskningar.

Välkommen till fröfest!

Vi bjuder på liten vegansk buffé och förfriskningar.

TIDER
16.00 Delningen startar.
17.00 Rikard Wingård, institutitonens permakulturexpert, berättar om planerna att anlägga takodlingar på Humanisten.
17.30 Vi visar dokumentären "Seeds of Freedom".

PLATS
E322 (Personalrummet), E-korridoren, Humanisten.

Vi tillämpar delning och inte byte. Ta med så mycket som du vill ge bort, och välkommen att hämta lite frö, någon stickling eller kruka även om du inte har något att dela med dig av.

Föreläsare: Rikard Wingård

Datum: 2017-03-28

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Humanisten Students for Sustainability (HuSS) i samarbete med Institutionen för litterarur, idéhistoria och religion

Plats: E322, E-korridoren, Humanisten.

Ytterligare information:
frofest poster.jpg