• Vill du bli mentorskoordinator?

[2015-05-21] Mentorsverksamheten på FLoV behöver en ¿ sannolikt två ¿ ny/a mentorskoordinator/er med start HT15.

• Olika aspekter på hatbrott samlade i forskningsskrift

[2015-05-18] Forskare vid Göteborgs universitet medverkar i en specialsektion om hatbrottsfilosofi i det nya numret av tidskriften Journal of Interpersonal Violence. Där har de nu samlat flera års forskning i ämnet.

• Unga tävlar i lingvistik och logik

[2015-05-05] Fem ungdomar från Göteborgstrakten gick vidare till Sverigefinal i Lingolympiaden, en tävling i logik och problemlösning som arrangerades på Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori.

• Näckrosseminarium om Framtidens bibliotek

[2015-03-25] Framtidens bibliotek, hur är det tänkt. Välkommen den 26 mars på möte i serien Näckrosseminarierna. Det blir presentation och diskussion om hur det är tänkt med universitetsbibliotek i framtiden.

• Vad händer med polisens hatbrottsarbete, rikspolischefen?

[2015-03-24] David Brax och professor Eva Tiby (Stockholms univeristet) har skrivit en debattartikel om hatbrott på Dagens Juridik.